FÖRSTA VÅRDAG3N


MIXED EMOTIONS

Idag har varit en bra dag, jag har hängt i vårsolen med mina kompisar. Har taggat åt faktumet att Justin Bieber blir 18 imorgon. Sen kommer jag hem och läser på twitter att Zayn Maliks faster eller moster är inte säker har dött. Så nu har Zayn åkt hem till england (från USA) för att vara med sin familj. Vilket har resulterat till galet mycket fights på twitter. Lamt enligt mig. Jag tycker det är dåligt att amerikanska fans klagar över att dom inte kommer få se honom och att han borde ha stannat och gjort klart massa shower och så. Men för i helvete, dom är ju bara blåsta i huvudet. Klart som fan att han ska hem. Och så kommer såklart beliebers och lägger massa kommentarer. Och jag bara sitter här och ba -.- snälla lixom. Folk borde inte hata på varandra via internet enligt mig.

NY BLOGG?

Kanske ska starta en blogg med mina kompisar, är inte säker. För igår för ett år sen skapade vi en blogg tillsammans. Haha herregud vad länge sen det var. Fast det känns som om det var typ igår.

KLAGO INLÄGG

Hej. Just nu pågår en tävling på NRJ om att vinna biljetter till en One Direction spelning. Det är typ 6000+ som har tävlat. Såg nyss också att största one direction bloggen har mer besökare än justin bieber bloggen. Jag tror det fanns typ 200 fans i sverige när jag började gilla dom i början av förra året. Detta är helt sjukt. Jag kom och berättade för mina kompisar om one direction och ingen visste vilka dom var. När jag sa till folk att jag träffat dom var det ingen som fattade vad jag menade. Nu är dom några som alla vet om. What makes you beautiful killarna lixom. Nya Bieber. Nya backstreet boys. Dom blev till och med dissade av kissies lillebror på hans blogg. Så herregud alla svenskar kom inte och tro att detta är något nytt. Lek inte att ni var där från början. Alla som inte gillar one direction kommer inte ha någon aning om vad jag snackar om haha. Njut nu av världens vackraste bild. Tagen av mig.

 


RSS 2.0