ALLT JAG HAR ATT SÄGA


WE'RE HEADING IN ONE DIRECTION

Nya skal till min lilla tellefån

LOL

Ehm ja min bloggning? kanske inte går så jävla bra då.
Men jag har bara ingen lust att blogga haha. Vad har jag gjort sen jag bloggade sist då? Jag har träffat massa nya människor, massa sköna och sen några... mindre sköna om man ska säga så. Haha men jag bara hänger med dit dagen går (djupt I know) Det är vår nu! Ingen snö, sol när jag går till skolan, sol när jag kommer hem och jag fryser inte om händerna. Jag har hunnit tappa mitt bankkort och fått ett nytt. Är taggad som FAN på biebers nya låt som släpps om 13 dagar(!!!!!) Jag sover för lite och spenderar för mycket tid vid datorn. Allt är som vanligt. Btw garvar ni lika mycket åt dom här bilderna som jag?
Jag vet att jag kanske inte har finaste leendet, har endast en fet räls i munnen. Men jag ser inte poängen med att skratta och hålla för munnen? Jag kör ba all in när det gäller skratt. Därför langar jag alltid det där typiska Johanna garvet som oftast får alla andra att skratta och jag skäms inte för det.
Jag och Harry är fan rätt lika om man tänker på det...

TORSDAG

eller är det...? Yes det är det! Fan snart är lovet slut och jag har inte gjort ett skit. Jaja what to do? Somnade inte förens typ sju imorse, sen kommer det byggarbetare klockan 11 och ska borra. Underbart. Nu har jag i alla fall fixat mig och är helt vaken. Ska laga middag snart och sen dra till Hedda.

BRIST PÅ LIV?

inser nu vilken no-lifer jag är. Har suttit i över en timme och försökt ladda ner/streama filmen stjärnsystrar från 1999, men för fan. Det gick inte det. Så nu funderar jag på om jag ska ta och vara uppe till klockan sex eftersom då blir justin 18 påriktigt. Har suttit och geekat tumblr hela kvällen, och nu skypar jag med hanna. Ska läsa en 1D novell blogg också som jag nyss hittade. Åh hittade denna vackra bild, checka bieber väggen där bak. Typ ett halvår sen, jävla loser på bilden alltså.

RSS 2.0