IT'S TO COLD OUTSIDE FOR ANGELS TO FLY

image description
Godmorgon! Haha vaknade nyss för jag vart tvungen att sova lite eftersom jag typ inte kunde sova något inatt. I alla fall så var jag med Hanna och Kelly och några randoms på en "hemma fest" haha inga kommentarer om det. Sen sov vi hemma hos någon kille och sen var jag hemma innan 1 typ för Hanna och Kelly vaknade typ klockan 9 så dom sov typ i två timmar. Nu ska jag tvätta bort mitt smink och göra nytt haha sexigt med gårdagens sminkning lixom!


LOVE FOR HOLLISTER

 

 


LOVE FOR FLAGS

 

 


FRIDAY

Freeeeeeedag! Och jag är ledig! Hade tänkt att åka in till stan för det är ju typ Inge folk. Hoppas jag! Här är min outfit, tröjan är från Calvin Klein och byxorna är från bik bok!


HOME

Kom precis hem och tänkte sätta på en film "10 things I hate about you" från typ 1999 haha den är jättebra (Heath ledger <3) sitter och läser massa tweets från en sida som heter typ 90's kids eller något och jag är så en 90's kid!


RÅLIS TIMES

Credit to facebook.

TORDAG

Har nyss ätit middag. Det var jag som gjorde den. mehe... Snart ska jag iväg och träffa Hanna, Hedda och jag tror Linnéa. Ska dra härifrån typ, kvart över åtta eller något. Idag var jag och tråkade i skolan. Vi hade typ två timmars håltimme så jag och Caroline drog till espresso house för att fördriva tiden. Sen spenderade två killar i min klass hela engelska lektionen att kasta suddbitar och sätta fast tejp i mitt hår, det sorgliga är att båda är 94:or... Haha men sen slutade vi och jag drog hem och satte mig och spelade piano. Har lärt mig 'One Thing' av One Direction nu. Yay! Fett stolt. Hittade en bild på mig som är typ ett och ett halvt år gammal! haha, man ser att den är tagen med min gamla kamera för det var en liten svart prick som satt fast på linsen, haha den har hamnat precis på mina tänder. Fail!

AT SCHOOL

Sitter i skolan nu och har precis haft matteprov, jag fick G!! Nu måste jag vänta på att min lärare ska prata men alla är så sega på att skriva klart så jag sitter här och målar haha skulle egentligen öva i matteboken men haha jag är en rebell! Haha teckningen ser helt skev ut!


FEELS LIKE FRIDAY CONTINUE...

Öhm jaha vad hände men bilderna i förra inlägget? Lite olika storlekar kanske... Men jag kan inte ta bort det eftersom jag bloggar från mobilen :(
This is my "don't know what to do face"


FEELS LIKE FRIDAY

Känns som om det är fredag idag för jag är ledig imorgon så jag är inställd på att det är sista skoldagen i veckan nu, men det är bara torsdag än så länge. Här är i alla fall dagens outfit tröjan kommer från Tommy hilfiger och byxorna är från gina tricot!


I WOULD LIKE TO MEET:


Blev inspererad av mitt tidigare inlägg och bestämde mig för att göra en liten lista på
folk som jag vill träffa innan jag dör. Vissa var lite mer självklara som jag tror folk redan
vet att jag vill träffa, men vissa är lite mer otippade. Och ja, jag vet att jag redan träffat
Cher Lloyd och One Direction. Men jag vill träffa dom igen. Och ja (igen), jag vet att det
är omöjligt att träffa Heath Ledger (RIP) men låt mig drömma. Kommer nog komma fler
"Before I Die" inlägg.


TUMBLR

Någon som har tumblr? Jag har det i alla fall och det rules! Här är några bilder från mina favorit tumblr's! Before I die & just girly things,


FOREVER ALONE

Hej sitter här ensam i köket... Med min oboy. Haha men sitter här och sjunger typ. Haha så går det när man inte har läxor.


ONSDAG

Sitter på tuben påväg hem nu. Har precis haft segaste gympa lektionen. Spelade typ tennis och det var fem pers där för andra klassen hade jobbat på restaurangen idag för treorna övade inför årets kock eller något så dom slapp och det är inte så många från min klass som går på gympan men jag är veteran så jag går. Haha eller inte. Sitter och lyssnar på One direction som vanligt haha. Här får ni en instagram bild, jag och Caroline N.


SCHOOL

Sitter på tuben påväg till skolan nu med Caroline N, vi har kök fram till lunch sen typ matte, svenska och gympa. Usch hatar gympa i min skola. Här är en bild från igår haha.


IPHONE CASES

Sen har jag ett rosa silikon skal också men det satt på mobilen haha men här är i alla fall alla som jag har hunnit köpa. Har haft min iPhone i typ... Tre veckor kanske? Ja, jag tror det.


SKA MAN BÖRJA BLOGGA?

Igen? Funderar lite på det, bloggar ifrån blogg.se appen från min iPhone och det går bra. Ska se om jag fattar hur man lägger upp bilder haha


SUP GANGSTERS

Vas happning?!

Tävling

Jag är med och tävlar i Thildas blogg om ett iphoneskal från iphoneskal.se!
Om ni är one direction fans så vet ni nog vem hon är, hon var en av dom som vann Sony Music Swedens tävling om ni minns som jag var med och tävlade i (det gick riktigt bra haha eller inte) om att få åka till London och gå på grabbarnas konsert och hon vann den. Läste hennes motivering och satt med tårarna i ögonen. Den var verkligen sjukt, sjukt bra.
Det här iphone skalet vill jag vinna! (galet snyggt, england haha) Klicka på bilden för att komma till sidan där man beställer!
Och nu till motiveringen om varför jag ska vinna:
Jag har bara haft min Iphone i en dag så jag har inte hunnit köpa något skal än eller hittat något fint som jag gillar. Mina föräldrar är sjukt emot att köpa saker på internet (jag vet... konstiga människor) dom tror att dom kommer bli lurade på alla deras pengar... Så jag kan inte beställa hem ett snyggt iphoneskal och jag har en tendens av att tappa min mobil i golvet så jag är orolig över min iphone's liv (btw jag har döpt min iphone till Hazza, hur sjukt är det?)



Confessions

Jag erkänner att jag var hemskt hungrig när jag skrev förra inlägget.
Jag idag när jag hittade den här på hemmakväll och fangirlade sönder över min favoritfilm :)

Skinny or eat


Visst är det snyggt att vara smal. Men jag äter hellre vad jag vill och ser sund ut.

People help the people

Tjena, nu har jag nyss ätit middag. Snart kommer Linnea förbi och vi ska dra oss bort till kungsholmstorg och möta upp dom andra. Vi ska promenera för Linneas busskort har gått ut, så jag promenerar med henne. Sitter och knarkar Birdy - People Help The People riktigt grym låt.
Denna bild tillägnas Linnea, som precis börjat gilla One direction, speciellt boo bear. Varje gång Louis är full gör han sitt "drunk finger point" snygg som faan!

What did I do?

Kolla på mitt hår på första bilden, det var för lite mer än ett halvår sen (ignorera facet, och mitt hår var inte sådär oranget som det ser ut på bilden), och sen klippte jag rätt nyligen av det mesta. Jag klippte det som behövdes och nu inser jag. Vad fan tänkte jag med? Visst mitt hår var slitet, men jag är fan allt annat än snygg i mitt hår nu. Jag vill ha tillbaka mitt långa hår.

Espresso house

Hej, kom hem från espresso house för ett tag sen. Var där en snabbis med Lovisa och fikade lite.

New Years Eve

Tjena nu är det 2012!! Woop woop.
För er som inte visste det, igår käkade jag middag med familjen och sen mötte jag upp några kompisar och vi drog ut till tyresö och var hemma hos några grabz. Idag mår jag väl som jag förtjänar. Här kommer lite bilder från gårkvällen, tagna från fb och min mobil med en as bra camera. Not
sista bilden var lovisas haff på tuben, men han var cool. han lovade att varna annan han skulle spy. stabilt!

RSS 2.0