bakaaa

ska baka, men vet inte vad... kanske... äsch jag vet inte.
Yoda hoppade upp i mitt knä och ville vara med och blogga, haha.

Torsdag...?

Jo nu är det torsdag va? Jag kom nyss hem från Kelly och hade tänkt mig att tvätta bort sminket och så. Just det, min jävla katt rymde ut när jag öppnade dörren så jag fick springa ner i trapphuset och jaga honom. Subba. Skämta. Älskar dig Yoda. Nu sitter han och jamar och kraffsar på min dörr och tror att han får komma in.

What's in that bag of porn?


Vad är det för dag?

Tänkte att jag skulle ha vilken dag det är som datum, sen kom jag på att jag inte har någon aning om vilken dag det är... Onsdag eller tisdag. Är inte säker. Idag var jag i alla fall men Viyan och Linnea, sen åkte jag och mötte upp Lovisa i stan och vi gick till Hollister och tog en fika (hatar det utrycket) på espresso house, sen åkte vi hem. Jag fick med mig en tröja från Hco hem! Visar snart. Just det jag är jätte glad för One Direction kommer till sverige (!!!) väldigt snart, dom har redan bestämt datum och allt, vet inte när bara men jag ska ta reda på det. Ikväll ska jag fixa middag åt la famillia för dom jobbar som vanligt, sen drar jag till Kelly. Nu sitter jag och spelar piano.

Tagga mellandagsrean!

varje år kommer allt det här trash talket om att bara blattar er fram emot mellandagsrean, wtf bro? jag är fan inte blatte någonstans men mellandagsrean är fucking amazing alltså.

Christmas 2.0

Har firat jul med pappa också ikväll. Nu sitter jag och kollar på film med Frida. Frida sitter och kritiserar allting med filmen. Haha vi äter också godis och dricker julmust, på glasflaska!! Juuuuuletider såhär ni vet.

Ingen jul utan Karl-Bertil

Var ju hos några kompisar och firade jul, därför missade jag Karl Bertil Jonsson. Men jobbar ens mamma på svt är det klart hon kan fixa fram det så nu kör jag på Karl Bertil bara några timmar efter alla andra! Visar nog några av mina presenter imorgon, ska fira jul hos pappa då också. Åh herregud mat koma all the way säger jag bara.

Harry Christmas


Motherfucking skills


Kapitel 10 är uppe!


Happy birthday Louis!

att han är tjugo fucking år. Helt ofattbart.

Friday

Idag var jag på stan med Kelly, hon skulle köpa presenter till sina päron. Efter det åkte jag bara hem och har suttit och skrivit på novellen. Bakade en kaka med mamma också, vi ska ha med oss den imorgon för vi ska fira jul hos mammas kompisar. Vi ska ha med oss massa mer också. Ska äta middag nu.

Louis Tomlinson

Idag är ju dagen före julafton! För dom flesta. För mig är det sista dagen som Louis William Tomlinson aka Boo Bear från Doncaster, England är 19 år. Imorgon fyller han 20. För er som inte vet så är Louis den äldsta medlemmen i One Direction.

Yes snow

You(tube) sir are a legend!

No snow

Snön är borta. Min önskan slog in, ett år utan snö på julafton. Konstig önskan jag vet, men jag ser det såhär. Alla svenskar ser det som en självklarhet att det finns snö på julen. Men ändå. Så tar dom flesta bilen att handla julklappar, bilen till att handla julmat, bilen till sina släktingar och vad gör det? Jo förstör växthuseffekten och varför tror ni att vi inte har någon snö i år?
kan tillägga att jag var typ 1% seriös med det här inlägget.

Fat kids are harder to kidnap

Här ser ni resten av min kväll. Ska skriva klart kapitel 10 på novellbloggen också!

Flags


Designen

sitter fel... ska fixa det ikväll eller något för när jag förhandsgranskar desigen ser det ut som den ska men sen på bloggen sitter det fel... Så här ska det se ut! men ja, det ser ju inte riktigt ut så...
Update: Nu funkar det! Ska ändra texten i menyn också, den blev fel!

Jullov!

Har som alla andra fått jullov nu! Så efter skolan åkte jag och Linnea och mötte upp Viyan i stan. Jag köpte en tjocktröja och en t shirt, visar dom sen. Nu sitter vi i mitt rum och snackar. Bloggar mer sen!

Summer 2011


In school

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Om typ 20 minuter. Great.
Har nyss haft köks lektion. Det var väl kul, fast sen fick jag städa hela köket ensam typ för alla andra satt i klassrummet, subbor. Efter skolan drar jag nog hem, måste ringa pappa också. Mycket att göra.
Haha varför har jag den här på min skoldator?


Time for dinner!

ska göra mat nu, pannkakor! Medans kan ni njuta av en fin bild på mig och Linnea för någon helg sen.

Twitter

Följ mig gärna på twitter, uppdaterar förmodligen mer där än på bloggen!
(ja, jag gör smygreklam för mig själv i min egen blogg)

När man inte vet vad man ska ha för rubrik

Första inlägget på bloggen, tjoho!
Okej jag är i alla fall Johanna Nordgren, en liten blond brud på sexton bast från stockholm. Jag går på Stockholms hotell & restaurangskola även kallad globens. Jag är bosatt på Kungsholmen och i Aspudden. I den här bloggen kommer jag skriva lite vad jag vill, många random inlägg kommer att komma.

RSS 2.0